GESPECIALISEERD IN DRONE VIDEOS

FLYWEL biedt je de mogelijkheid om een professionele drone video te laten maken van je bedrijf. Met behulp van een drone zorgen wij voor een spectaculaire weergave. Beelden vanuit een ander perspectief.

Onze video drones kunnen worden ingezet bij de productie voor bedrijfsfilms, websites, Facebook, evenementen, tv commercials, film en televisieprogramma’s. De luchtvideo die met een drone wordt gemaakt is origineel, onderscheidend, dynamisch en trekken direct de aandacht van de kijker. Vanuit de lucht krijg je een prachtig overzicht en zie je luchtbeelden die je niet eerder gezien hebt. Dronevideo produceren wij in HD1080p of in professioneel ultra HD / 4K formaat.

“LIVE” DRONE VIDEO

FLYWEL is in staat om uw evenement , project “LIVE” in beeld te brengen. Directe visual van de dronebeelden naar een secure platform of via soc media streamen liggen binnen onze mogelijkheden.

Voor broadcast projecten zijn we in staat om deze tool aan te leveren om rechtsreeks met de regiewagen beeld af te leveren om zo een extra camerastandpunt te bieden.

VOORDELEN DRONE VIDEO

  • Grotere aantrekkingskracht dan video vanaf de grond alleen
  • Filmen met een drone is mogelijk voor lagere prijzen dan het gebruik van vliegtuigen en helikopters
  • Dronevideo is ook mogelijk op slecht bereikbare plaatsen
  • Scherpe beelden in HD1080P en in ultra HD met een 4K camera of RAW beeld
  • Luchtopnames met een video drone zijn onderscheidend binnen jouw branche
  • Toepasbaar voor meerder reclamedoeleinden en online promotie

GRAAG VERTELLEN WIJ JOU ALLES OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN DRONE FILMS EN HOE WIJ VOOR EEN SCHERPE PRIJS BINNEN JE BUDGET JOUW VIDEOPRODUCTIE KUNNEN VORMGEVEN!