MAAK INDRUK OP JE VOLGENDE EVENT

Hoe zou het zijn om te ervaren hoe het is om met uitgestrekte armen naar de hemel te vliegen? Wat zou je ervaren als je de kracht en de gratie van vogelvrij vliegen voelt?

Al eeuwenlang hebben mensen het verlangen om als een vogel te kunnen vliegen. Hoewel onze menselijke biomechanica een vrije vlucht onmogelijk maakt, kan het nu wel dankzij de Birdly® virtual reality (VR).

Birdly® biedt je dankzij een combinatie van robotica en simulatietechnologie, een unieke vliegrervaring als nooit tevoren bieden.

FLYWEL BIEDT OP MAAT GEMAAKTE VR-CONTENTPRODUCTIE VOOR HET BIRDLY®INTERACTIEVE PLATFORM. KENMERKENDE INHOUD KAN SPONSOR BRANDING EN ‘MICRO-ERVARINGEN’ ZIJN – LEUKE KLEINE VERRASSINGEN VOOR VLIEGERS OM TE ONTDEKKEN EN TE VERKENNEN. ALLES IS MOGELIJK!

NEEM CONTACT MET ONS OP

HOE WERKT BIRDLY®

Birdly® biedt je een prachtige VR-vliegervaring dankzij een combinatie van robotica en simulatietechnologie. Je bestuurt Birdly® volledig instinctief. Je hoeft alleen maar te bewegen met je armen, je handen en je lichaam. Je bent in controle en bepaalt helemaal zelf je snelheid, hoogte en richting. Elke beweging die jij doet wordt weerspiegeld in de virtuele vliegprocessor, geretourneerd met mechanische feedback inclusief tegenwindsimulatie.

Visueel word je ondergedompeld via een op het hoofd gemonteerde VR-display. Je ziet een virtueel hoog resolutie landschap vol interactieve zones en leuke verrassingen. Daarnaast krijg je ook bijhorend audio geluiden. Dit maakt Birdly® ervaren tot iets buitengewoon en adembenemend.

Enkele toepassingen

  • Bedrijfsevenementen
  • Product lanceringen
  • Personeelsfeest
  • Beurzen

EEN OP MAAT GEMAAKTE VR-CONTENTPRODUCTIE VOOR HET BIRDLY® ?

Overtuigd, bel +32 472 19 79 39 voor een offerte